Toiminta

Mannerheimin lastensuojelun Kuusankosken yhdistys ry on osa valtakunnallista kansalaisjärjestöä. Yhdistys on aloittanut toimintansa 5.8.1922 ja on yksi Suomen vanhimpia Mannarheimin lastensuojeluliiton paikallisyhdistyksiä.

Tehtävämme on edistää yhteisöllisyyttä tukemalla lapsiperheiden ja nuorten keskinäistä yhteistoimintaa, tarjota osallistumismahdollisuuksia ja kannustaa kansalais- ja vapaaehtoistoimintaan. Tehtävämme on myös edistää lasten oikeuksien toteutumista ja vaikuttaa paikalliseen lapsi-, nuoriso-, ja perhepolitiikkaan.

Toimintamme koostuu Voikkaan perhekahvilasta sekä aktiivisesta tukari eli tukioppilastoiminnasta. Lisäksi järjestämme ja olemme mukana erilaisissa kaikille avoimissa tapahtumissa.

Toimimme tiiviissä yhteisyössä Kettumäen kansanpuisto ry:n kanssa.